Je energierekening, dat is toch weggegooid geld?

Een gemiddeld huishouden betaalt in 10 tot 15 jaar zo’n  €30.000 aan energie. Dat is veel geld. Geld dat je kwijt bent. Tenzij je het investeert in maatregelen waarmee je je energierekening in een keer drastisch naar beneden of misschien wel naar nul haalt.

Doe je het niet voor het geld, dan toch voor:

 • een schonere wereld
 • een gezonder binnenklimaat
 • meer comfort

Dat wil iedereen toch, maar hoe?

 • Wat zijn de mogelijkheden?
 • Wat zijn de kosten?
 • Wie zijn de partijen waarmee je kan werken?

Er gebeurt veel op het gebied van duurzaam bouwen, maar helaas liggen de oplossingen nog niet kant en klaar in de winkel. Bovendien is geen gebouw of gebied en geen bewoner, gebruiker of bouwer hetzelfde.

NEWNRG = advies op maat

Jouw wensen en mogelijkheden zijn ons vertrekpunt.
Jouw keuken of kantinetafel is onze eerste ontmoetingsplek.

Ons brede netwerk aan experts zetten we graag in om jouw vraag helder en specifiek te maken, waarna we verschillende strategieën maken waarmee jij slim en doeltreffend energie kan besparen en opwekken.

Na een eerste adviessessie weet je min of meer wat er kan en wat je wil. Daarna kunnen we je nog verder begeleiden bij het vinden van bijvoorbeeld de juiste partijen, subsidies en financieringsmogelijkheden

Gratis spreekuur Nul op de Meter

Een keer per 4 weken is er een gratis NOM-spreekuur. Wie wil weten wat er grofweg mogelijk is met zijn/haar woning kan aansluiten en eventueel met foto’s, huidig energieverbruik en eventuele (ver-)bouwplannen een korte toelichting geven op de wensen en mogelijkheden die er zijn.  Energiespecialisten van NEWNRG geven een eerste ruwe verkenning van de mogelijkheden.

We raden je aan om je komst van tevoren aan te melden. Dan zorgen wij ervoor dat we de juiste experts aan tafel hebben om jouw vragen te beantwoorden.

Het eerst volgende NOM-spreekuur is op donderdag 17 november en 15 december a.s..
Het herhaalt zich elke 4 weken.
Locatie: Mini-Rondeel, Gaasterlandstraat 4, Amsterdam.
Kijk voor meer informatie op Wij krijgen Kippen.

Stel, je gaat je eigen woning verbouwen. Hoe zou dat er dan uit zien? Waar kan je dan aan denken? Hoe sta jij in het leven? Welk energietype ben jij? Download 4 x NOM en vindt alvast een paar antwoorden op al die vragen.

“Een kracht van NEWNRG is dat je ook advies krijgt over hoe je het financieel rond kan krijgen. Dat dat kan vanuit het rendement van je maatregelen.”

Yolanda Sikking
Yolanda Sikkingwoningeigenaar

“Wat ik heel prettig vond is dat je door meerdere experts heel breed wordt ingelicht over de mogelijkheden. Je weet waar je aan moet denken en wat er kan met jouw woning. Je bent niet afhankelijk van slechts één partij.”

Pieter Mohr
Pieter Mohrwoningeigenaar

Ben je niet in staat om naar het NOM-spreekuur te komen? Voor € 125 komt er een energie-adviseur bij je thuis.

Het is mogelijk een voorbereiding op een Energiestrategie op maat:

 • Energiestrategie basis
 • 300
 • Energiestrategie incl. subsidiemogelijkheden
 • 800
 • Energiestrategie geschikt voor subsidieaanvraag CityZen
 • 1.500