Je energielabel, een mooi vertrekpunt voor een routeplanner Naar Nul op de Meter

Welke energielabel heeft jouw woning?

Bijna elke woning heeft tegenwoordig een energielabel. Dat heeft gevolgen voor bijvoorbeeld de verkoopwaarde, maar het zegt vaak ook iets over het comfort van de woning. Hoe aangenaam is het om in de winter bij het raam te gaan zitten? Hoe hoog moet de temperatuur in de radiatoren zijn om je huis aangenaam te verwarmen?

Van Label Naar NOM

Welk label je ook hebt, elke beginsituatie biedt specifieke kansen op verbetering.

Tijdens het Gratis Nul-op-de-Meter (NOM) Spreekuur adviseren de energie-experts van het NEWNRG zich graag over de mogelijkheden om jouw woning structureel te verduurzamen. Misschien wel zodanig dat je helemaal op eigen energie over kan gaan en je bijna geen energierekening meer overhoudt.

Het NOM Spreekuur vindt elke 4 weken plaats in Old School, aansluitend op het Energieontbijt. Kijk voor de exacte data en informatie op Wijkrijgenkippen.nl

Neem in ieder geval je energierekening mee, als je die hebt de bouwtekeningen, je wensen en je drijfveren om je woning te verduurzamen. Want jouw wensen en de mogelijkheden van jouw woning vormen de basis van wat jouw Routeplanner naar Nul op de Meter kan worden.