Je energierekening, dat is toch weggegooid geld?

Een gemiddeld huishouden betaalt in 10 tot 15 jaar zo’n  €30.000 aan energie. Dat is veel geld. Geld dat je kwijt bent. Tenzij je het investeert in maatregelen waarmee je je energierekening in een keer drastisch naar beneden of misschien wel naar nul haalt.

Doe je het niet voor het geld, dan toch voor een schonere wereld, een gezonder binnenklimaat of meer comfort.

Maar hoe?

  • Wat zijn de mogelijkheden?
  • Wat zijn de kosten?
  • Wie zijn de partijen waarmee je kan werken?

NEWNRG = advies op maat

Helaas liggen de oplossingen nog niet kant en klaar in de winkel. Bovendien is geen gebouw of gebied en geen bewoner, gebruiker of bouwer hetzelfde. Jouw wensen en mogelijkheden zijn ons vertrekpunt.

Gratis spreekuur Nul op de Meter

Hoe te beginnen? Voor €125 komt een van de energie-experts van NEWNRG bij je thuis voor een eerste verkenning met een kort verslag van de mogelijkheden. Maar je bent ook van harte welkom op ons gratis Energiespreekuur: een keer per maand, op donderdag rond 10.30 uur in de Old School, naast de RAI.

Of vraag een energie-expert aan huis

Ben je niet in staat om naar het NOM-spreekuur te komen?
Voor € 125 komt er een energie-adviseur bij je thuis.
Het is mogelijk een voorbereiding op een Energiestrategie op maat:

“Een kracht van NEWNRG is dat je ook advies krijgt over hoe je het financieel rond kan krijgen. Dat dat kan vanuit het rendement van je maatregelen.”

Yolanda Sikking
Yolanda Sikkingwoningeigenaar

“Wat ik heel prettig vond is dat je door meerdere experts heel breed wordt ingelicht over de mogelijkheden. Je weet waar je aan moet denken en wat er kan met jouw woning. Je bent niet afhankelijk van slechts één partij.”

Pieter Mohr
Pieter Mohrwoningeigenaar